HBO Bachelor Management

De bacheloropleiding HBO Management behandelt alle aspecten van het managementvak en besteedt daarbij uitgebreid aandacht aan de onderwerpen en uitdagingen waar de hedendaagse manager mee te maken heeft. De opleiding is zeer praktijkgericht en daagt je uit de opgedane kennis meteen op geïntegreerde wijze toe te passen. Dit doe je in de praktijkintegratiemodules en, in de laatste fase van de opleiding, tijdens de stage.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Management

De HBO-bacheloropleiding Management is bestemd voor professionals met ambitie die zich willen ontwikkelen tot manager. Tijdens de opleiding komen alle aspecten van het managementvak aan bod, van leiding geven tot het nemen van strategische beslissingen. Na afronding ben je dan ook klaar voor een interessante baan op hoog niveau. De opleiding is ook een goede keuze voor leidinggevenden, teamleiders of coördinatoren die zich op het gebied van management verder willen ontwikkelen op HBO-niveau.

In het zakenleven anno nu staat één begrip centraal: snelheid. De internationale, digitale 24-uurseconomie dwingt bedrijven op topsnelheid te opereren en continu te innoveren. Belangrijke beslissingen moeten in minuten worden genomen, koersen moeten regelmatig worden bijgesteld en personeel moet optimaal gemotiveerd blijven. Ook in de hoogste versnelling moeten prestaties steeds verbeterd worden. In zo'n klimaat staat of valt een onderneming met de kwaliteit van zijn management. In de BO-bachelor Management van LOI Hogeschool doe je alle kennis en vaardigheden op die een succesvol manager nodig heeft. Deze HBO-management opleiding richt zich met name op de zachte' kant van management. Zo is er veel aandacht voor leidinggeven en het aansturen en motiveren van medewerkers. In de loop van de opleiding kies je een van de minoren Internationaal management, Internationaal officemanagement en HRM.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top