Grafische vormgeving & multimedia

Grafische vormgeving & multimedia

Wie kiest voor een HBO bachelor opleiding uit de categorie Grafische vormgeving & multimedia kiest voor een opleiding die voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen. Alle, in deze categorie, getoonde opleidingen zijn door het Ministerie van OCW erkend en voorzien van de belangrijkste kwaliteitsstempel: De NVAO-accreditatie. Dit betekend dat jij na afronding van de door jou gekozen opleiding verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma.

Ben jij geïnteresseerd in (bedrijfs)communicatie en wil je je specialiseren in management in de entertainmentindustrie en media? Dan zit je hier goed! Tijdens de HBO Communicatie opleiding Media en entertainment management verdiep je je in verschillende online en offline media, management en pr. Hoe zet je een organisatie succesvol neer? Hoe gebruik je bijvoorbeeld social media in jouw communicatiestrategie? En hoe organiseer je een evenement? Dit en meer komt aan bod tijdens deze interessante opleiding.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • NTI

.

De bacheloropleiding Communication and Multimedia Design behandelt alle zaken die een rol spelen bij het tot stand brengen van een communicatie-uiting. Van het in kaart brengen van de communicatiedoelstelling en de uitwerking van een concept tot de volledige realisatie van de uiting en de presentatie aan de opdrachtgever.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top