HBO Bachelor Voeding en Diëtetiek

We zijn ons steeds bewuster van het belang van een gezonde levensstijl. In de media wordt voortdurend gesproken over de impact van gezonde voeding. Hierdoor hebben veel mensen behoefte aan informatie op het gebied van voeding, gezondheid en ziekte. Wil jij inspelen op deze groeiende behoefte en als voedingsconsulent mensen advies geven over hun levensstijl? Volg dan de opleiding HBO Voeding en diëtetiek en wordt een professioneel voedingsdeskundige!

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Voeding en Diëtetiek

Na de opleiding HBO Voeding en diëtetiek kun jij direct aan de slag als diëtist, voedingsdeskundige, consulent, adviseur of voorlichter. Je informeert mensen over de impact van een gezonde levensstijl op hun lichaam. Met jouw diëtiste opleiding kun je invloed uitoefenen op problemen als overgewicht, diabetes en ondergewicht. Doordat e-health momenteel een trend is, kun je na de opleiding HBO Voeding en diëtetiek zowel face-to-face als op afstand werken.

Droom jij van een carrière als diëtist of voedingsdeskundige en vind je het prettig om intensief begeleid te worden tijdens je studie? Dan is de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek Klassikaal iets voor jou! 

Daarom kies je voor HBO Bachelor Voeding en diëtetiek Klassikaal van het NTI:

  • Best beoordeelde onderwijsinstelling
  • Inclusief vakliteratuur
  • Extra intensieve begeleiding
  • 1 of 2 x per maand les van topdocenten
  • Inclusief interessante praktijkbijeenkomsten

De Thuisstudie HBO Bachelor Voeding en diëtetiek Klassikaal vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Voeding en diëtetiek Klassikaal
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek Klassikaal
Duur: 36 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 10620,00
Of 36 x € 295,00
Meer uit deze categorie: HBO Bachelor Verpleegkunde »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top