HBO Bachelor Verpleegkunde

De opleiding is ontwikkeld in samenspraak met verschillende werkgevers en werknemers in de zorg en gebaseerd op de internationaal geldende CanMEDS- systematiek waarbij alle rollen die een verpleegkundige vervult tijdens het werk, uitgebreid aan bod komen. Het programma sluit naadloos aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld en het nieuwe opleidingsprofiel BN2020.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Verpleegkunde

De opleiding HBO-bachelor Verpleegkunde is bestemd voor iedereen die in zijn of haar werk echt iets wil betekenen voor mensen en aan de slag wil als verpleegkundige. Bijvoorbeeld in de wijkverpleging, een ziekenhuis of een zorginstelling. De opleiding is zowel geschikt voor mensen die nog geen achtergrond of opleiding in de verpleging hebben, als voor mensen die al in de verpleging werken en hun vakkennis willen uitbreiden of op HBO-niveau willen brengen.

De arbeidsmarkt staat te springen om HBO-opgeleide verpleegkundigen. De overheid wil scholing dan ook stimuleren en biedt subsidie voor een beperkt aantal HBO-bacheloropleidingen. De opleiding HBO Verpleegkunde van LOI Hogeschool geselecteerd voor deze subsidieregeling. Dat betekent dat je deze opleiding nu kunt volgen met een subsidie tot maar liefst € 10.000 vanuit de overheid. De NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Verpleegkunde van LOI Hogeschool is ontwikkeld in samenspraak met werkgevers uit de zorg. Het programma is ingericht volgens de internationaal geldende CanMEDS-systematiek en leidt op tot allround verpleegkundige. In de hoofdfase kies je uit de verschillende differentiaties Algemene gezondheidszorg, Maatschappelijke gezondheidszorg en Geriatrie & gerontologie. Hiermee geef je direct richting aan je loopbaan. De opleiding sluit volledig aan op alle beroepscompetenties uit het nieuwe opleidingsprofiel Bachelor of Nursing 2020 (BN 2020).

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top