HBO Bachelor Management in de zorg

De HBO-bacheloropleiding Management voor de zorg is ontwikkeld in samenspraak met werkgevers en sluit perfect aan bij de opleidingsbehoeften en -wensen van zorg- en welzijnsorganisaties. De opleiding start met een brede en stevige basis op het gebied van management en spitst deze toe op de managementpraktijk in zorg- en welzijnsorganisaties. De nadruk ligt daarbij op integraal management.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Management in de zorg

De HBO-bacheloropleiding Management voor de zorg is bestemd voor iedereen die een managementfunctie op tactisch of strategisch niveau ambieert binnen de zorg. Zo is de opleiding o.a. interessant voor operationeel managers in de zorg die door willen groeien naar een functie op tactisch of strategisch niveau. Deze managementopleiding is ook een goede keuze voor wie wel in de zorg wil werken, maar niet in een medische of verpleegkundige functie. De opleiding is bovendien interessant voor managers in andere branches die de overstap willen maken naar een managementfunctie in de zorg. Tot slot is de opleiding een goede keuze voor wie al wel leidinggeeft in de zorgsector, maar nog niet over een bachelorgetuigschrift beschikt.

Tijdens HBO Management in de zorg houd je je bezig met alle aspecten van management en leer je wat erbij komt kijken om manager in de zorg te worden.

Daarom kies je voor HBO Bachelor Management in de zorg van het NTI:

  • Flexibele opzet met erkend diploma
  • Inclusief volledige vakliteratuur
  • Inclusief 15 praktijkbijeenkomsten 
De sector Zorg en welzijn is flink in beweging. Organisaties worden platter georganiseerd en de rol van de manager verandert. De HBO-bacheloropleiding Management voor de zorg (een specialisatie van de HBO-bachelor Management) bereidt je perfect voor op een uitdagende managementfunctie in de zorgsector. Je doet uitgebreide managementkennis en –vaardigheden op én vult deze aan met expertise op zorggebied. Deze managementopleiding in de zorg is ontwikkeld in samenspraak professionals uit de zorg- en welzijnssector en sluit naadloos aan op de behoefte van de arbeidsmarkt. Het programma is zeer actueel en besteedt aandacht aan alle onderwerpen die nodig zijn om in de zorgsector als manager te fungeren in een hogere functie. Na afronding ben je in staat om tactisch en strategisch leiding te geven aan verschillende team en beheers je coachende en motiverende technieken die je als leidinggevende nodig hebt.

De Thuisstudie HBO bachelor Management voor de zorg (klassikaal) vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Management in de zorg
HBO Bachelor Management in de zorg
Duur: 36 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 7020,00
Of 36 x € 195,00
HBO bachelor Management voor de zorg (klassikaal)
HBO bachelor Management voor de zorg (klassikaal)
Duur: 36 maanden
Soort: Management en Leidinggeven
Prijs eenmalig:
€ 12924,00
Of 36 x € 359,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top