HBO Bachelor Longfunctieanalist

Het korte HBO-programma Longfunctieanalist is opgebouwd uit de modules Algemene medische kennis I en Toegepaste wis-, natuur- en scheikunde. Benieuwd naar de complete inhoud van de HBO bachelor opleiding HBO Bachelor Longfunctieanalist? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 3 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Longfunctieanalist

Het korte HBO-programma Longfunctieanalist is een uitstekende keuze voor iedereen die de bachelor Longfunctieanalist wil gaan doen, maar nog niet aan de wettelijke eisen voldoet. Na afloop van het HBO-programma kun je met vrijstelling instromen in de HBO-bachelor Longfunctieanalist.

Wil je de HBO-bachelor Longfunctieanalist doen, voldoe je niet aan de wettelijke eisen en wil je geen 21+-toets doen? Schrijf dan in voor het korte HBO-programma Longfunctieanalist van LOI Hogeschool. Na succesvolle afronding bent je toelaatbaar tot de HBO-bachelor Longfunctieanalist.

De Thuisstudie HBO Toelatingsprogramma Longfunctieanalist vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Toelatingsprogramma Longfunctieanalist
HBO Toelatingsprogramma Longfunctieanalist
Duur: 3 maanden
Soort: Gezondheidszorg en Welzijn
Prijs eenmalig:
€ 867,00
Of 3 x € 289,00
Meer uit deze categorie: « HBO Bachelor Verpleegkunde

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top