HBO bachelor Hartfunctielaborant

De opleiding Hartfunctielaborant is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaboranten (SBHFL). Deze stichting is opgericht door de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) en de Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV). De Stichting behartigt de belangen van Hartfunctielaboranten en houdt de ontwikkelingen in het vakgebied in de gaten die betrekking hebben op de beroepsopleiding van de hartfunctielaboranten.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO bachelor Hartfunctielaborant

De bacheloropleiding Hartfunctielaborant is bestemd voor iedereen die graag in de gezondheidszorg wil werken, zelfstandig is, goed met mensen kan omgaan en affiniteit heeft met de technische kant van het werk. Al tijdens de opleiding werk je als leerling-hartfunctielaborant op een hartfunctieafdeling. Een hartfunctielaborant doet in opdracht van een specialist zelfstandig onderzoek naar het functioneren van het menselijk hart. Daarnaast assisteer je de cardioloog bij onderzoeken en ingrepen aan het hart. Je helpt de arts bepalen wat de oorzaak van de klachten van de patiënt is en je assisteert bij de behandeling van de aandoening die aan de klachten ten grondslag ligt. Heel afwisselend werk dus. Het informeren en begeleiden van patiënten maakt je werk nog boeiender. Want iedere patiënt reageert anders.

De HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant is een goede keuze wanneer je in je werk een combinatie zoekt van medisch onderzoek en mensenwerk. Een opleiding waarbij de koppeling tussen theorie en praktijk centraal staat. Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaboranten (SBHFL). De opleiding combineer je met een baan als hartfunctielaborant. In opdracht van een medisch specialist of huisarts verricht je zelfstandig onderzoek naar het functioneren van het menselijk hart. Daarnaast assisteer je de cardioloog bij onderzoeken en ingrepen aan het hart. Heel afwisselend werk waar naast het uitvoeren van onderzoek ook nauwkeurigheid en sociale vaardigheden centraal staan. De opleiding is zó opgezet dat deze goed is te combineren met een full- of parttimebaan als leerling-hartfunctielaborant. Deze opzet biedt jou de garantie dat theorie en praktijk perfect op elkaar aansluiten. De opleiding is ook verkort te volgen.

De Thuisstudie HBO bachelor Hartfunctielaborant vergelijken:

Laagste Prijs

HBO bachelor Hartfunctielaborant
HBO bachelor Hartfunctielaborant
Duur: 36 maanden
Soort: Gezondheidszorg en Welzijn
Prijs eenmalig:
€ 7524,00
Of 36 x € 209,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top