HBO Bachelor Technische bedrijfskunde

Tijdens de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde (TBK) leer je organisatiestructuren en bedrijfsprocessen analyseren en verbeteren. Je volgt o.a. de volgende vakken: Businessmanagement en modelvorming, Technische processen, Risicomanagement. Benieuwd naar de complete inhoud van de HBO bachelor opleiding HBO Bachelor Technische bedrijfskunde? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Technische bedrijfskunde

Als technisch bedrijfskundige kun je werken in de industrie, (semi)overheid of dienstverlening. In deze werkvelden kun je aan de slag gaan als: consultant, manager, industrial engineer, projectleider, productiemanager.


De Thuisstudie HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK)
HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK)
Duur: 6 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 7740
Of maandelijks € 215,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top