HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie

Zoek je een praktijkgerichte financiële hbo-opleiding? Volg dan thuistudie HBO-bachelor opleiding SPD Bedrijfsadministratie. Met deze HBO opleiding studeer jij voor het behalen van het wettelijk erkende hbo-getuigschrift SPD Bedrijfsadministratie. Het wettelijk erkende hbo-getuigschrift SPD Bedrijfsadministratie geeft jou een gedegen basis mee voor een carrière bij financiële afdelingen van grotere organisaties.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie

De bacheloropleiding HBO SPD bedrijfsadministratie is bestemd voor professionals die een carrière als financieel manager, controller of financieel adviseur ambiëren. Je leert in deze opleiding onder andere hoe je een complete administratie opzet en onderhoudt en hoe je de gegevens analyseert en helder rapporteert. Ook leer je hoe je het management adviseert over financiële vraagstukken en hoe je financiële analyses en rapportages opstelt. In het hectische bedrijfsleven zijn dit uitdagende klussen met veel verantwoordelijkheid, want de cijfers en analyses achter een administratie vormen voor het management de grond voor het nemen van beslissingen. Je bent dan ook medeverantwoordelijk voor de financiële gezondheid van een organisatie.

Een HBO SPD-diploma staat in hoog aanzien op de arbeidsmarkt. En dat is niet zo vreemd. Een SPD-diploma is een bewijs van gedegen kennis en kunde op financieel gebied. Het diploma is dan ook al decennialang hét toegangsbewijs voor een succesvolle carrière binnen de bedrijfsadministratie. Afgestudeerden van een SPD-opleiding kunnen bijvoorbeeld aan de slag als financieel manager, controller of financieel adviseur. Het bedrijfsleven heeft grote behoefte aan hoger opgeleide financials. De arbeidsmarktperspectieven zijn dan ook zeer goed! De NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie biedt een gedegen kennisbasis in dit vakgebied én gaat uitgebreid de diepte in. Zo is er naast bedrijfsadministratie ook aandacht voor zaken als bestuurlijke informatievoorziening, bedrijfseconomie en belastingrecht. Daarnaast komen in deze SPD-opleiding actuele ontwikkelingen in de beroepspraktijk volop aan bod.

De Thuisstudie HBO bachelor SPD Bedrijfsadministratie vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie
Duur: 6 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 6480
Of maandelijks € 180,00
HBO bachelor SPD Bedrijfsadministratie
HBO bachelor SPD Bedrijfsadministratie
Duur: 36 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 7524,00
Of 36 x € 209,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top