HBO-bachelor Management, Economie en Recht (MER)

De opleiding HBO MER is een zeer praktijkgerichte en brede opleiding. De opleiding is opgebouwd uit thema’s. De propedeuse bevat twee inleidende thema’s, waarbinnen met de drie vakgebieden management, economie en rechten kennis wordt gemaakt. De hoofdfase bestaat uit vijf thema’s die volledig opgebouwd zijn rondom de relevante omgevingsontwikkelingen. De MER-opleiding is daarmee zeer actueel en ingericht op de toekomst.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO-bachelor Management, Economie en Recht (MER)

Ondernemingen worden geconfronteerd met steeds diepgaandere en snellere veranderingen. De internationale concurrentie neemt toe, innovatie is essentieel voor succes, arbeidsrelaties veranderen en het managen van medewerkers wordt steeds belangrijker. Er is dan ook veel vraag naar hoger opgeleid personeel. Met de HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht (MER) doe je een stevige inhoudelijke basis op, waarmee je terecht kunt in zeer uiteenlopende contexten en functies. Bijvoorbeeld adviesfuncties, managementfuncties en leidinggevende functies.

In het bedrijfsleven en bij non-profitorganisaties is veel behoefte aan generalisten. Mensen met een gedegen kennis van zaken op economisch, juridisch én managementgebied. Mensen die bedrijfskundige vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kunnen bekijken, om zo te komen tot een geïntegreerde en goed doordachte oplossing. De HBO-bachelor Management, Economie en Recht (MER) leidt op tot zo'n veelzijdige professional.Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding, mag de titel Bachelor worden gevoerd.

De Thuisstudie HBO bachelor Management, Economie en Recht (MER) vergelijken:

Laagste Prijs

HBO bachelor Management, Economie en Recht (MER)
HBO bachelor Management, Economie en Recht (MER)
Duur: 36 maanden
Soort: Management en Leidinggeven
Prijs eenmalig:
€ 6804,00
Of 36 x € 189,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top