HBO Bachelor Logistiek en economie

Het studieprogramma van de opleiding HBO Logistiek en Economie bestaat uit 7 thema’s, verdeeld over een propedeuse en een hoofdfase. Ieder thema wordt afgesloten met een praktijkopdracht. In deze opdrachten wordt de theorie direct toegepast in de praktijk. De HBO-opleiding Logistiek en Economie wordt afgesloten met een afstudeeropdracht.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • LOI - NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Logistiek en economie

De HBO-bachelor Logistiek en Economie is geschikt voor iedereen die al in de logistiek werkzaam is en graag wil doorgroeien naar een hogere functie, maar ook voor iedereen die verdieping zoekt van zijn of haar huidige functie. Je wordt opgeleid tot een manager die de goederen- en dienstenstroom in een bedrijf of tussen bedrijven en klanten beheerst.

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top