HBO Bachelor Commerciële Economie

Tijdens de opleiding HBO Commerciële Economie werk je aan een portfolio in de vorm van praktijkopdrachten. Zo koppel jij, onder begeleiding van topdocenten uit het werkveld, theorie aan praktijk. Dat maakt deze Bachelor bijzonder waardevol en direct toepasbaar, eventueel al in jouw dagelijks werk. Enthousiast? Lees dan snel verder.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 48 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Commerciële Economie

Met jouw hbo-diploma op zak, kun jij aan de slag in de commerciële economie. Wat denk je van een job als productmanager, online marketeer, salesmanager of marktonderzoeker? Zie jij jezelf al werken in de: marketing, sales, communicatie, inkoop en marktonderzoek


De Thuisstudie HBO Bachelor Commerciële Economie vergelijken:

Laagste Prijs

HBO Bachelor Commerciële Economie
HBO Bachelor Commerciële Economie
Duur: 6 maanden
Soort: HBO Bachelor
Prijs eenmalig:
€ 6489
Of maandelijks € 180,25

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top