HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Sportmanagement

Ambieer je een managementfunctie in de sportbranche, bijvoorbeeld bij een sportbond, een sportorganisatie of een commercieel bedrijf? Of ga je liever aan de slag als persoonlijke manager van een topsporter? Dan is de HBO bachelor opleiding; HBO Bedrijfskunde MER – Sportmanagement je op je lijf geschreven! Benieuwd naar de complete inhoud van de HBO bachelor opleiding Bedrijfskunde MER – Sportmanagement? Lees dan snel verder of vraag direct gratis een studiegids aan.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Sportmanagement

Tijdens deze opleiding leer je bedrijfskundige vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Je leert onder andere onderzoeken, implementeren en evalueren. Lees snel verder en kom alles te weten over HBO Bedrijfskunde MER – Sportmanagement.

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top