HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement

HBO Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement leidt jou op tot een bekwame manager op het gebied van mode. Na afloop van HBO Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement beheers je onder andere de volgende vaardigheden: een team aansturen, organisatiedoelstellingen beheren, inspelen op modetrends.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • NTI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement

Veel mensen die in de fashionindustrie willen werken, richten zich op het ontwerpen van kleding en accessoires. Maar in de modebranche is juist veel vraag naar managers. Na HBO Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement kun je een management- of inkoopfunctie bekleden bij een modeketen of internationaal modemerk.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top