HBO-bachelor Bedrijfseconomie (BE)

De HBO-bacheloropleiding Bedrijfseconomie is breed van opzet en biedt daarnaast verschillende specialisaties. Het programma is zeer actueel en legt de focus op business control en het aanscherpen van je adviesvaardigheden. De propedeuse geeft inzicht in bedrijfseconomische onderwerpen zoals financiering, bedrijfsadministratie en belastingwetgeving.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • HBO-Bachelorgetuigschrift
  • 36 Maanden
  • HBO
  • LOI

HBO Thuisstudie opleiding: HBO-bachelor Bedrijfseconomie (BE)

De HBO-bacheloropleiding Bedrijfseconomie is geschikt voor iedereen die een brede en generalistische opleiding in finance en control wil volgen en zich daarnaast wil specialiseren. Na afronding ben je klaar voor een verantwoordelijke economische adviesfunctie.

Als professional in finance en control heb je een verantwoordelijke rol. Je bent businesspartner van het management en hebt een belangrijke adviesfunctie. Je ontwikkelt en beoordeelt financiële stukken en weet te allen tijde het overzicht te behouden. De erkende HBO-bacheloropleiding Finance & Control bereidt je hier perfect op voor. Je volgt in deze opleiding een zeer actueel programma waarbij de focus ligt op business control. Bedrijfseconomische vraagstukken worden daarbij vanuit verschillende perspectieven bestudeerd. De hoofdfase biedt keuze uit de minoren Financiering & automatisering, Financiering & Management en Financiering & Internationaal management. Een groot voordeel is dat je tijdens de opleiding geen aaneengesloten stage hoeft te lopen, maar in de loop van de opleiding verschillende gerichte praktijkopdrachten uitvoert. Zo ben je een stuk flexibeler en doe je toch de benodigde praktijkervaring op.

De Thuisstudie HBO bachelor Finance Control vergelijken:

Laagste Prijs

HBO bachelor Finance Control
HBO bachelor Finance Control
Duur: 36 maanden
Soort: Economie
Prijs eenmalig:
€ 6804,00
Of 36 x € 189,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top