HBO-Bachelor Opleidingen

HBO-Bachelor Opleidingen

Ben jij opzoek naar een volledige thuisstudie HBO-bachelor opleiding waarmee jij een wettelijk erkend diploma kunt halen? Dan ben jij op Studieknop aan het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk het complete aanbod HBO-bachelor opleidingen van Nederlands grootste en bekendste thuisstudie aanbieders. Dit betekend dat alle getoonde opleidingen NVAO-geaccrediteerd en internationaal erkend zijn.

Thuisstudie HBO-bachelor opleidingen vergelijken

Om het vinden van de (bij jou) best passende HBO-bachelor opleiding makkelijker te maken hebben wij het studie aanbod onderverdeeld in onderstaande categorieën. Daarnaast staat bij iedere opleiding vermeld welke afstandsonderwijs instellingen de opleiding aanbieden, hoelang de opleiding gemiddeld duurt en wat de opleiding bij iedere afstandsonderwijs aanbieder kost. Twijfel jij of een complete HBO-bachelor opleiding haalbaar voor je is? Of ben jij nog niet volledig zeker welke HBO-bachelor opleiding heb beste bij je past? Kies dan voor een van de korte opleidingen op HBO niveau. Deze korte HBO-programma’s zijn onderdeel van NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen en vormen een waardevolle aanvulling op je cv.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top