Zakelijk Spaans voor beginners

Een taalcursus zakelijk Spaans voor beginners is de ideale thuisstudie cursus voor iedereen die tijdens zijn werk (regelmatig) te maken krijgt met Spaans sprekende mensen. Ben jij opzoek naar een taalcursus zakelijk Spaans voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LOI - NHBO

Taalcursus: Zakelijk Spaans voor beginners

De opleiding cursus zakelijk Spaans voor beginners is specifiek gericht op gebruik van de Spaanse taal in een zakelijke omgeving. Tijdens de cursus zakelijk Spaans voor beginners start je bij de basis en breid jij jouw woordenschat stap voor stap uit. In een korte tijd leer jij veelgebruikte zakelijke uitdrukkingen en oefent actief in spreekvaardigheid. Na afloop van de cursus kun je moeiteloos professionele (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke teksten schrijven, en ben jij instaat om in het Spaans te onderhandelen en jouw ideeën te presenteren.


Heb je voor je werk regelmatig contact met Spaanstalige collega’s, klanten of leveranciers? Of wil je (tijdelijk) in Spanje of een ander Spaanstalig land werken? Volg dan de cursus Zakelijk Spaans voor beginners (B1) van de LOI en leer je beter uitdrukken in het Spaans. Je doet een uitgebreide woordenschat op met specifieke zakelijke uitdrukkingen en oefent actief je spreekvaardigheid. Zo leer je bijvoorbeeld zakelijke (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke afspraken maken en zakelijke brieven en e-mails schrijven. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Spaans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving.

De Thuisstudie Zakelijk Spaans voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Zakelijk Spaans voor beginners
Zakelijk Spaans voor beginners
Duur: 5 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 395,00
Of 5 x € 79,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top