Portugees voor beginners

Een taalcursus Portugees voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal? Ben jij opzoek naar een taalcursus Portugees voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 11 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Portugees voor beginners

Tijdens de thuisstudie cursus Portugees voor beginners start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Portugees te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau. In de praktijk betekent het dat je Portugese tv-programma’s redelijk kunt volgen, Portugese kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Portugees. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!

 


Ga je op reis naar Portugal? Dan is het handig als je de taal spreekt. Zo kun je je beter redden in dit land, leg je veel gemakkelijker contact met de lokale bevolking en zal je reis een extra bijzondere ervaring zijn. Ook als je voor je werk zakelijke contacten met Portugal hebt, is kennis van de taal onmisbaar. Met de cursus Portugees van de LOI leer je op een leuke en slimme manier de Portugese taal op beginnersniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zo leer je onder andere de perfecte uitspraak, met behulp van luisterfragmenten ingesproken door native speakers en ga je de taal meteen oefenen met online animaties. Zo zul je je in alledaagse situaties prima kunnen redden. Bovendien leer je in de cursus meteen over het land en de mensen die er wonen.

De Thuisstudie Portugees voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Portugees voor beginners
Portugees voor beginners
Duur: 6 maanden
Soort: Portugees
Prijs eenmalig:
€ 321,28
Of maandelijks € 20,08
Portugees voor beginners
Portugees voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 398,00
Of 10 x € 39,80
Meer uit deze categorie: Braziliaans Portugees voor beginners »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top