Braziliaans Portugees voor beginners

Wil je graag het Portugees leren dat in Brazilië wordt gesproken? Kies dan voor de taalcursus Braziliaans Portugees. Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

 

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 11 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA

Taalcursus: Braziliaans Portugees voor beginners

In deze basiscursus Braziliaans Portugees komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Naast de taal, besteedt de cursus ook veel aandacht aan het land. Braziliaans leren is een prima idee wanneer je in je werk met ondernemers uit Brazilië te maken krijgt. Heb je reisplannen naar dit prachtige land? Dan leg je na de cursus snel contact met de plaatselijke bevolking.

 


De erkende cursus Portugees ( Braziliaans) voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.
Het Portugees dat in Brazilië wordt gesproken, verschilt zowel qua uitspraak als grammatica van het Europees Portugees. Braziliaans Portugees leren biedt veel voordelen. Niet alleen omdat Brazilië een fantastisch vakantieland is, maar ook omdat het land de grootste economie van Latijns-Amerika heeft. Daarnaast voert Brazilië ook veel handel met de Europese unie. Kennis van het Braziliaans Portugees is daarom zeker een pre in het bedrijfsleven! Met de cursus Braziliaans Portugees van de LOI leer je op een leuke en slimme manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zo leer je onder andere de perfecte uitspraak met behulp van luisterfragmenten ingesproken door “native speakers” en ga je de taal meteen oefenen met interactieve opdrachten. Na afloop zul je je dan ook zeker redden in Brazilië. De cursus Braziliaans Portugees is in eenvoudig Engels geschreven en daardoor geschikt voor iedereen.

De Thuisstudie Braziliaans Portugees voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Braziliaans Portugees voor beginners
Braziliaans Portugees voor beginners
Duur: 3 maanden
Soort:
Prijs eenmalig:
€ 119,00
Of 3 x termijnbedrag
Braziliaans Portugees voor beginners
Braziliaans Portugees voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 290,00
Of 10 x € 29,00
Meer uit deze categorie: « Portugees voor beginners

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top