Taalcursus Portugees

Taalcursus Portugees

Wereldwijd zijn er ongeveer 200 miljoen mensen die Portugees spreken, zowel in Portugal als in Brazilië. Hierdoor is Portugees de meest gesproken taal na het Engels en Spaans. Het aanbod Portugese taalcursussen is iets minder groot dan bijvoorbeeld het aanbod van Spaanse taalcursussen. Toch kan het lastig zijn om te kiezen welke cursus het beste bij je past. Om deze zoektocht iets makkelijker te maken vind je op deze pagina, van iedere aanbieder, de meest populaire Portugese thuisstudie cursussen. 

Tips voor het uitkiezen van een thuisstudie taalcursus Portugees:

Brazilianen spreken ook Portugees, maar hun taal wijkt iets af van het Europese Portugees. Na het volgen van de cursus Portugees voor beginners kun je het Braziliaanse Portugees goed begrijpen. Wil jij echter met name Portugees leren om jezelf in Brazilië verstaanbaar te maken? Dan raden wij je aan eens te kijken naar de taalcursus 'Portugees (Braziliaans) voor beginners'.

Wil je graag het Portugees leren dat in Brazilië wordt gesproken? Kies dan voor de taalcursus Braziliaans Portugees. Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

 

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 11 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA

.

Een taalcursus Portugees voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal? Ben jij opzoek naar een taalcursus Portugees voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 11 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top