Italiaans voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Italiaans, maar wil jij jouw kennis van de Italiaanse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Italiaans voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LOI

Taalcursus: Italiaans voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Italiaans, maar wil jij jouw kennis van de Italiaanse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Italiaans voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. Het niveau dat je behaalt met een cursus Italiaans voor gevorderden wordt volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEF) internationaal aangeduid met B2.


Spreek je al een aardig woordje Italiaans en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Een gesprek voeren in vloeiend Italiaans, moeiteloos een Italiaans tv-programma volgen en foutloze Italiaanse brieven of e-mails schrijven? Dan is cursus Italiaans voor gevorderden precies wat je zoekt! Goed Italiaans leren is niet alleen ontzettend leuk en handig, maar ook een uitstekende aanvulling op je cv. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Italiaans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en verschillende online tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je videolessen voor extra uitleg. Je kunt met deze cursus een internationaal erkend diploma op B2-niveau behalen.

De Thuisstudie Italiaans voor gevorderden vergelijken:

Laagste Prijs

Italiaans voor gevorderden
Italiaans voor gevorderden
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 500,00
Of 10 x € 50,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top