Italiaans voor beginners

Een taalcursus Italiaans voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Ben jij opzoek naar een taalcursus Italiaans voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Italiaans voor beginners

Tijdens de cursus Italiaans voor beginners start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Italiaans te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau. In de praktijk betekent het dat je Italiaanse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Italiaanse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Italiaans. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!


Ben je een Italië-liefhebber en wil je Italiaans leren? Leuk! Het Italiaans is een ontzettend mooie taal. Wie de Italiaanse taal beheerst, geniet nóg meer van vakanties naar Italië of Zwitserland. Ook voor je werk kan kennis van het Italiaans handig zijn, bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met Italiaanssprekende klanten of collega's. Kennis van het Italiaans staat dan ook zeker goed op je cv. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Italiaans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en verschillende online tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen voor extra uitleg. Je kunt met deze cursus een internationaal erkend diploma op A2-niveau behalen.

De Thuisstudie Italiaans voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Italiaans voor beginners
Italiaans voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Italiaans
Prijs eenmalig:
€ 269
Of maandelijks € 26,90
Italiaans voor beginners
Italiaans voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 420,00
Of 10 x € 42,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top