Frans voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Frans, maar wil jij jouw kennis van de Franse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Frans voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 maanden
  • Taalcursus
  • LOI - NTI

Taalcursus: Frans voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Frans, maar wil jij jouw kennis van de Franse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Frans voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. Het niveau dat je behaalt met een cursus Frans voor gevorderden wordt volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEF) internationaal aangeduid met B2.


Spreek je al een aardig woordje Frans maar wil je de Franse taal écht goed beheersen? Dan is cursus Frans voor gevorderden (B2) precies wat je zoekt! Goed Frans leren is niet alleen ontzettend leuk en handig, maar ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Frans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en verschillende online tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen met extra uitleg. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker! Met deze cursus kun je een internationaal erkend diploma op B2-niveau behalen.

De Thuisstudie Frans voor gevorderden vergelijken:

Laagste Prijs

Frans voor gevorderden
Frans voor gevorderden
Duur: 6 maanden
Soort: Frans
Prijs eenmalig:
€ 278,08
Of maandelijks € 17,38
Frans voor gevorderden
Frans voor gevorderden
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 500,00
Of 10 x € 50,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top