Frans voor beginners

Het volgen van een taalcursus Frans voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Ben jij opzoek naar een taalcursus Frans voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Frans voor beginners

Tijdens de cursus Frans voor beginners start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Frans te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau. In de praktijk betekent het dat je Franse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Franse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Frans. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!


Heb je al enige kennis van de Franse taal en wil je deze uitbreiden? De cursus Frans A2 van Laudius is een prima keuze voor iedereen die naar Frankrijk op vakantie gaat of de taal voor zijn of haar werk nodig heeft. Met deze thuisstudie leer je stap voor stap de Franse taal beter spreken, verstaan, lezen en schrijven.
Wil je een taalcursus Frans volgen? Goed idee! Frans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Wie de Franse taal beheerst, geniet nóg meer van een vakantiereis naar bijvoorbeeld Frankrijk, België, Zwitserland of een Afrikaans land. Ook voor je werk kan kennis van het Frans heel handig zijn, bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met Franstalige klanten of collega's. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Frans leren spreken, verstaan, lezen en schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en verschillende online tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen voor extra uitleg. Zo wordt een taal leren nog leuker! Je kunt met deze cursus een internationaal erkend diploma op B1-niveau behalen.

De Thuisstudie Frans voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Frans voor beginners
Frans voor beginners
Duur: 5 maanden
Soort:
Prijs eenmalig:
€ 159,00
Of 5 x termijnbedrag
Frans voor beginners
Frans voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Frans
Prijs eenmalig:
€ 269
Of maandelijks € 26,90
Frans voor beginners
Frans voor beginners
Duur: 8 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 336,00
Of 8 x € 42,00
Meer uit deze categorie: Frans voor gevorderden »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top