Engels voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Engels, maar wil jij jouw kennis van de Engelse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Engels voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 maanden
  • Taalcursus
  • LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Engels voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Engels, maar wil jij jouw kennis van de Engelse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Engels voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. Het niveau dat je behaalt met een cursus Engels voor gevorderden wordt volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEF) internationaal aangeduid met B2.


Spreek je al een aardig woordje Engels en wil je echt goed Engels leren? Dan is cursus Engels voor gevorderden precies wat je zoekt! Goed Engels leren is niet alleen ontzettend leuk en handig, maar ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Engels leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving . In de online leeromgeving vind je verschillende speciaal ontwikkelde tools. Zo oefen je bijvoorbeeld met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen voor extra uitleg. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

De Thuisstudie Engels voor gevorderden vergelijken:

Laagste Prijs

Engels voor gevorderden
Engels voor gevorderden
Duur: 10 maanden
Soort: Engels
Prijs eenmalig:
€ 276
Of maandelijks € 27,60
Engels voor gevorderden
Engels voor gevorderden
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 500,00
Of 10 x € 50,00
Meer uit deze categorie: Engels voor beginners »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top