Duits voor beginners

Een taalcursus Duits voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Ben jij opzoek naar een taalcursus Duits voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Duits voor beginners

Tijdens de cursus Duits voor beginners start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Duits te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau. In de praktijk betekent het dat je Duitse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Duitse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Duits. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken.


Ook een taalcursus Duits volgen? Goed idee! Wie de Duitse taal beheerst, geniet nóg meer van een vakantiereis naar een Duitstalig land. Ook voor je werk kan kennis van het Duits heel handig zijn, bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met Duitstalige klanten of collega's. Kennis van het Duits staat dan ook zeker goed op je cv. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Duits leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving. Hier vind je verschillende speciaal ontwikkelde tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten, bekijk je online videolessen voor extra uitleg en kun je gebruikmaken van onze vernieuwde app. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

De Thuisstudie Duits voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Duits voor beginners
Duits voor beginners
Duur: 6 maanden
Soort: Duits
Prijs eenmalig:
€ 276,8
Of maandelijks € 17,30
Duits voor beginners
Duits voor beginners
Duur: 8 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 336,00
Of 8 x € 42,00
Meer uit deze categorie: Zakelijk Duits voor beginners »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top