Spaans voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Spaans, maar wil jij jouw kennis van de Spaanse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Spaans voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 13 maanden
  • Taalcursus
  • LOI - NTI

Taalcursus: Spaans voor gevorderden

Spreek, versta en lees jij al een aardig woordje Spaans, maar wil jij jouw kennis van de Spaanse taal naar een professioneel en hoger niveau brengen? Dan is een taalcursus Spaans voor gevorderden voor jouw de ideale keuze. Benieuwd naar het aanbod? Op deze pagina vind je in een oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie onderwijs instellingen. Het niveau dat je behaalt met een cursus Spaans voor gevorderden wordt volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEF) internationaal aangeduid met B2.


Spreek je al een aardig woordje Spaans en wil je echt goed Spaans leren? In vloeiend Spaans een gesprek voeren, moeiteloos een Spaans tv-programma volgen en foutloze Spaanse brieven of e-mails schrijven? Dan is cursus Spaans voor gevorderden precies wat je zoekt! Goed Spaans leren is niet alleen ontzettend leuk en handig, maar ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Spaans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving met speciaal ontwikkelde tools.

De Thuisstudie Spaans voor gevorderden vergelijken:

Laagste Prijs

Spaans voor gevorderden
Spaans voor gevorderden
Duur: 6 maanden
Soort: Spaans
Prijs eenmalig:
€ 280,80
Of maandelijks € 17,55
Spaans voor gevorderden
Spaans voor gevorderden
Duur: 10 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 490,00
Of 10 x € 49,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top