Spaans voor beginners

Het volgen van een taalcursus Spaans voor beginners is het ideale opstapje op weg naar het spreken en verstaan van deze taal. Ben jij opzoek naar een taalcursus Spaans voor beginners? Op deze pagina vind je in één oogopslag het aanbod en de prijzen van de diverse thuisstudie aanbieders. 
Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Studieverklaring
  • Gemiddeld 12 Maanden
  • Taalcursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Taalcursus: Spaans voor beginners

Tijdens de cursus Spaans voor beginners start je bij de basis en breid je je kennis stap voor stap uit. Al na een aantal lessen ben je in staat om gesprekken in het Spaans te voeren. Aan het einde van de cursus beheers je de taal op B1 niveau. In de praktijk betekent het dat je Spaanse tv-programma’s redelijk kunt volgen, Spaanse kranten en tijdschriften behoorlijk kunt lezen en op vakantie uitstekend uit de voeten kunt in het Spaans. Je spreekt de lokale bevolking aan in hun moedertaal. Je maakt zeker indruk want in elk land waarderen mensen het om in hun eigen taal te worden aangesproken!


Spaans is een prachtige taal. Bovendien is het, na het Engels, de meest gesproken taal ter wereld. Wie de Spaanse taal beheerst, geniet nog meer van een vakantiereis naar een Spaanstalig land. Ook voor je werk kan kennis van het Spaans heel handig zijn. Kennis van het Spaans staat dan ook zeker goed op je cv. Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Spaans leren spreken, verstaan, lezen en schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving en verschillende online tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten, overhoor je jezelf met de kennistrainer, bekijk je videolessen voor extra uitleg en kun je gebruik maken van onze vernieuwde gratis app. Met deze cursus kun je een internationaal erkend diploma op B1-niveau behalen.

De Thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken:

Laagste Prijs

Spaans voor beginners
Spaans voor beginners
Duur: 10 maanden
Soort: Spaans
Prijs eenmalig:
€ 269
Of maandelijks € 26,90
Spaans voor beginners
Spaans voor beginners
Duur: 8 maanden
Soort: Taalcursus
Prijs eenmalig:
€ 336,00
Of 8 x € 42,00
Meer uit deze categorie: Spaans voor gevorderden »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top