Hobbycursus Yoga

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Yoga. Ben jij opzoek naar de cursus Yoga? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 11 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA - NHBO

Thuisstudie Cursus: Cursus Yoga

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Yoga. Ben jij opzoek naar de cursus Yoga? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

 

Van kinderen verwachten we veel: school, huiswerk, hobby's… er is weinig tijd voor rust en dat kan best overweldigend zijn

Vind (meer) innerlijke rust met de Yoga cursus Heb je een intensieve baan of een druk huiselijk leven? Dan is yoga dé methode om spanningen de baas te blijven. De Yoga cursus biedt je de rust die je zoekt. De meest ontspannen cursus Een uur in de lotushouding met gevouwen handen naar een blinde muur staren? Is dat yoga? Nee. Yoga is een manier van leven. Een manier van leven die begint bij lichamelijke oefening en beheersing. Verbeter je lichamelijke soepelheid met yoga-oefeningen: van zitten in de lotushouding tot balanceren opéén been. Yoga cursus voor beginners De cursus Yoga legt verschillende houdingen uit. Leer vervolgens het verband kennen tussen ademhaling, gevoel, gedachten en lichaam. Verbeter je concentratie met mantra's, meditatie en gedachten: de cursus legt uit hoe yoga je innerlijk ontwikkelt en hoe je de verbinding met de wereld en de mensen om je heen harmoniseert. Instructiefilms Bij de lessen horen 5 instructiefilms die je online de nieuwste lesmethodes tonen. Je krijgt les van de allerbeste trainers ter wereld die je stap voor stap door het programma begeleiden. Ze zullen je motiveren en stimuleren zodat je al snel goede resultaten kan zien en voelen. De workout is gevarieerd en gemakkelijk te volgen, effectief en vooral leuk! Yoga is een Indiase leer De Yoga cursus biedt naast oefeningen, meditatie en technieken ook inzicht in de van oorsprong Indiase leer. Leer de filofosie die ten grondslag ligt aan yoga kennen. Breng jezelf op een hoger niveau Hoe? Volgens de yoga-leer is ieder mens onvoltooid en leiden ontwikkeling en inspanning naar een volgend niveau. Nieuwe karaktereigenschappen aanleren? Dat vereist zelfinzicht. Kennis van jezelf. Je eigen ontwikkeling heb je volgens de yoga-filosofie in eigen hand. Yoga combineert filosofie, ademhaling, kennis van de geest, lichamelijke oefening. Het doel: vitaliteit.

De Thuisstudie Yoga vergelijken:

Laagste Prijs

Yoga
Yoga
Duur: maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 259,00
Geen termijnbetaling
Yoga
Yoga
Duur: 12 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 249
Of termijn x € 23

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: Hobbycursus Bijzonder Koken »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top