Hobbycursus Fit en Gezond Leven

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Fit en Gezond Leven. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Fit en Gezond Leven? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 9 Maanden
  • Cursus
  • NHA

Thuisstudie Cursus: Fit en Gezond Leven

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Fit en Gezond Leven. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Fit en Gezond Leven? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Fit en Gezond Leven vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Leer jouw lichamelijke en geestelijke conditie te verbeteren en op peil te houden.

De Thuisstudie Fit en Gezond Leven vergelijken:

Laagste Prijs

Fit en Gezond Leven
Fit en Gezond Leven
Duur: 9 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 229,00
Of 9 x 28,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top