Hobbycursus Kalligrafie

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus kalligrafie. Ben jij opzoek naar een hobbycursus kalligrafie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 8,5 Maand
  • Cursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA

Thuisstudie Cursus: kalligrafie

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus kalligrafie. Ben jij opzoek naar een hobbycursus kalligrafie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus kalligrafie vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

In de cursus kalligrafie ontdek je hoe dicht kunst en handschrift bij elkaar liggen. Daarbij gaat het om prachtige met de hand gevormde letters, woorden en tekens die jouw persoonlijke creativiteit uitdrukken. Ontwikkel met de cursus kalligrafie in je eigen tempo een unieke artistieke uitdrukkingsvorm en trek met jouw geschriften en lay-outs veel aandacht.
Het schrijven verheffen tot een ware kunstvorm, dat is wat je leert tijdens de cursus Kalligrafie.
Kalligrafie is een kunst. Wat je ook wilt maken, met de cursus Kalligrafie van de LOI leer je stap voor stap de technieken van deze bijzondere kunstvorm. Tijdens de cursus krijg je, door veel te oefenen, het kalligraferen goed onder de knie. Na afloop van de kalligrafiecursus kun je je vaardigheden en creativiteit toepassen bij het maken van verschillende documenten. Bij officiële papieren, als oorkondes en certificaten, maar bijvoorbeeld ook bij het maken van een uitnodiging, trouwkaart of een persoonlijke kerstwens.

De Thuisstudie Kalligrafie vergelijken:

Laagste Prijs

Kalligrafie
Kalligrafie
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 139,00
Of 9 x termijnbedrag
Kalligrafie
Kalligrafie
Duur: 16 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 199,00
Of 16 x 14,00
Kalligrafie
Kalligrafie
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 276,30
Of 9 x € 30,70
Meer uit deze categorie: « Hobbycursus korte verhalen schrijven

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top