Hobbycursus Filosofie en levensbeschouwing

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus filosofie en levensbeschouwing. Ben jij opzoek naar een hobbycursus filosofie en levensbeschouwing? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 8 Maanden
  • Cursus
  • LAUDIUS - LOI - NTI

Thuisstudie Cursus: Filosofie en levensbeschouwing

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus filosofie en levensbeschouwing. Ben jij opzoek naar een hobbycursus filosofie en levensbeschouwing? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus filosofie en levensbeschouwing vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Levensvragen stemmen mensen tot nadenken en tot het zoeken naar een antwoord dat niet direct met onderzoek te onderbouwen is. De cursus Filosofie leert je op een gemakkelijke en leuke manier antwoord te vinden op allerlei vragen. Je leert hoe je je eigen gedachten structureert en een goed onderbouwde mening vormt over een groot aantal actuele thema's.
Wat is goed? Wat zouden wij goed of slecht moeten vinden? Wat zijn wij?... Met de cursus Filosofie van de LOI ga je op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Je verdiept je in korte tijd in de geschiedenis van de filosofie en maakt kennis met bekende filosofen en hun ideeën. Daarnaast leer je denken en argumenteren. De cursus maakt je wegwijs in de wereld van de wijsgerige antropologie, ethiek en sociale filosofie. Ook niet-westerse wijsbegeerten, zoals het Taoïsme en Boeddhisme passeren de revue. Naast dit alles leert de cursus Filosofie je ook hoe je op een goede analytische en effectieve manier complexe problemen in kaart kunt brengen. Je leert verbanden te leggen met maatschappelijke thema’s én komt erachter hoe je zelf een overtuigend betoog kunt houden. Bij de cursus ontvang je gratis het boek ‘Vatbaar voor illusies’ van Mattijs Joosten. Daarnaast vind je in LOI Campus, de online leeromgeving, online hoorcolleges.

De Thuisstudie Filosofie vergelijken:

Laagste Prijs

Filosofie
Filosofie
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 169,00
Of 9 x termijnbedrag
Filosofie
Filosofie
Duur: 6 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 240,00
Of 6 x € 40,00
Filosofie
Filosofie
Duur: 8 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 254,00
Of maandelijks € 31,75

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top