Hobby Cursus Astrologie

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Astrologie. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Astrologie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 11 Maanden
  • Cursus
  • LAUDIUS - NTI - NHA

Thuisstudie Cursus: Astrologie

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Astrologie. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Astrologie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Astrologie vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Astrologie gaat uit van het idee dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurd? Met de erkende cursus leer je de geheimen van de Astrologie kennen. Je leert jezelf en anderen beter kennen, je verdiept je in de horoscoop en je maakt kennis met de dierenriem.
Cursus Astrologie: meer tussen hemel en aarde Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de tekens van de dierenriem? Met deze vragen houden astrologen zich al eeuwenlang bezig. Het staat in de sterren geschreven? De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in wat ook wel sterrenwichelarij wordt genoemd. Je leert wat het verband is tussen het lot van mensen, gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Al duizenden jaren proberen?sterrenwichelaars? gebeurtenissen te verklaren aan de hand van de stand van de zon, de maan en andere planeten. In Europa hadden veel koningen eeuwen geleden zelfs hun eigen hof-astroloog. En Aziatische politici laten zich nu nog adviseren door astrologen. Straks zelf aan de slag Misschien ben je ook weleens naar een astroloog geweest. Dankzij de cursus Astrologie kun je straks zelf aan de slag met astrologie. Voor al je vrienden, kennissen en familieleden maak je zo een geboortehoroscoop. Van de dierenriemtekens tot polariteiten en elementen: bij de cursus ontvang je een beschrijving van verschillende horoscoopfactoren. Zeer verhelderend en direct toepasbaar. Het?lezen? van horoscopen Je krijgt inzicht in je huidige levenssituatie en de wijze waarop andere mensen in je omgeving leven. Ook ben je in staat om een karakteranalyse te maken. Met psychologische inzichten kun je astrologie vertalen naar wat mensen beweegt in het leven. Ook daar besteedt de cursus uitgebreid aandacht aan.

De Thuisstudie Astrologie vergelijken:

Laagste Prijs

Astrologie
Astrologie
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 179,00
Of 9 x termijnbedrag
Astrologie
Astrologie
Duur: 15 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 227,00
Of termijn x € 17,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Meer uit deze categorie: « Cursus Islam Beleggen voor beginners »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top