Hobbycursus Keyboard

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Keyboard. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Keyboard? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 12,5 Maand
  • Cursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Keyboard

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Keyboard. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Keyboard? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Keyboard vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Heb jij al ervaring met het bespelen van een Keyboard en wil je nog beter leren spelen? Dan is de cursus Keyboard spelen voor gevorderden perfect voor jou. In deze praktijkgerichte cursus ga je jouw vaardigheden uitbreiden en leer je steeds beter improviseren. Je gaat complexe akkoorden oefenen en je leert hoe je jouw keyboard kunt gebruiken als interface voor nog meer verrassende resultaten.
Leer de vingeroefeningen om te spelen op jouw eigen keyboard. Vanaf nu swingt ieder feest de pan uit!
Wie keyboard kan spelen, heeft een heel orkest in handen. Een keyboard produceert naast pianotonen meestal ook het geluid van drums, bekkens, saxofoon, trompet, fluit, gitaar, basgitaar, harmonica en veel verschillende ritmes. Met de cursus Keyboard leer je stap voor stap de mooiste liedjes spelen. Wat je niveau ook is, na afloop van deze Keyboard cursus van de LOI speel je de sterren van de hemel. Aan de hand van MP3-bestanden met daarop geluidsfragmenten leer je diverse muziekstukken spelen. Een ervaren docent beoordeelt je spel en geeft feedback. Aan het eind van de LOI-cursus Keyboard heb je al een flink repertoire en kun je vlot muziek lezen. Met de vaardigheden die je hebt opgedaan, breid je je repertoire heel gemakkelijk uit met nieuwe songs! Bij de cursus ontvang je een gratis keyboard!

De Thuisstudie Keyboard vergelijken:

Laagste Prijs

Keyboard Spelen Voor Gevorderden
Keyboard Spelen Voor Gevorderden
Duur: 16 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 159,00
Of 16 x termijnbedrag
Keyboard
Keyboard
Duur: 12 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 219,00
Of 12 x 20,50
Keyboardspelen
Keyboardspelen
Duur: 30 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 382,5
Of maandelijks € 12,75
Keyboard
Keyboard
Duur: 10 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 480,00
Of 10 x € 48,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top