Hobbycursus Tuinarchitectuur

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Tuinarchitectuur. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Tuinarchitectuur? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 12 Maanden
  • Cursus
  • NHA

Thuisstudie Cursus: Tuinarchitectuur

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Tuinarchitectuur. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Tuinarchitectuur? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Tuinarchitectuur vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Combineer wensen, ruimte en middelen tot een droomtuin. Leer de kunst van tuinarchitectuur.
Voor wie zelfstandig als tuinontwerpen aan de slag wil, is de cursus Tuinarchitectuur van de LOI de perfecte keuze! De cursus Tuinarchitectuur brengt je stap voor stap alle kneepjes van het vak bij, zodat je aan de slag kunt in een vakgebied dat aansluit op de cursus. Ontdek nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen voor alle soorten tuinen. Bij de cursus Tuinarchitectuur krijg je gratis het boek 'Beplantingsleer' en de dvd 'Snoeien'. Natuurlijk ga je direct zelf aan de slag. Tijdens de praktijkdagen kom je te weten hoe een ontwerp helder op papier gezet kan worden en bezoek en analyseer je verschillende tuinen. Kortom; een volledige en professionele cursus!

De Thuisstudie Tuinarchitectuur vergelijken:

Laagste Prijs

Tuinarchitectuur
Tuinarchitectuur
Duur: 12 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 319,00
Of 12 x 29,50
Tuinarchitectuur
Tuinarchitectuur
Duur: 14 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 362,60
Of 14 x € 25,90

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Meer uit deze categorie: « Hobbycursus Binnenhuisarchitectuur

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top