Hobby Cursus Bloemschikken

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus bloemschikken. Ben jij opzoek naar een hobbycursus bloemschikken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 6 Maanden
  • Cursus
  • LOI - NHA - THUISCURSUS

Thuisstudie Cursus: bloemschikken

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus bloemschikken. Ben jij opzoek naar een hobbycursus bloemschikken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus bloemschikken vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Bloemen houden van mensen. Hou je van bloemen en ben je creatief?

De Thuisstudie Bloemschikken vergelijken:

Laagste Prijs

Bloemschikken
Bloemschikken
Duur: 4 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 259,00
Of 4 x 68,00

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Meer uit deze categorie: Hobbycursus Binnenhuisarchitectuur »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top