Hobbycursus Dierenverzorging

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Dierenverzorging. Ben jij opzoek naar een hobbycursus dierenverzorging? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 9 Maanden
  • Cursus
  • LAUDIUS - NHA - NTI - THUISCURSUS

Thuisstudie Cursus: Dierenverzorging

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Dierenverzorging. Ben jij opzoek naar een hobbycursus dierenverzorging? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Dierenverzorging vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Dieren zijn er in vele soorten en maten en allemaal hebben ze een aparte ‘gebruiksaanwijzing’. Iedereen die overweegt om een baan in de dierenverzorging te zoeken, wordt met deze cursus uitstekend voorbereid! Ook kun je na afronding van deze zeer complete thuisstudie een weloverwogen keuze maken voor een bepaald (huis)dier en weet je wat er bij de verzorging allemaal komt kijken.
Zou je graag met dieren willen werken en ze de beste verzorging willen bieden die mogelijk is? Kies dan voor de cursus Dierenverzorging waarin je leert hoe je verschillende diersoorten het beste kunt voeren en verzorgen. Daarnaast leer je alles over verschillende soorten letsels bij dieren en hoe wonden en afwijkingen verzorgd moeten worden. De cursus Dierenverzorging behandelt twee modules uit de opleiding MBO Dierenartsassistent paraveterinair. Na afronding kun je bij doorstroming naar deze opleiding vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).
Een huisdier kan een mens veel levensvreugde brengen. Maar hoe verzorg je je huisdier eigenlijk?

Hoe los je gedrag - en gezondheidsproblemen bij dieren op?

Net als bij onszelf, grijpen we bij onze huisdieren ook snel naar medicijnen om ziektes op te lossen


De Thuisstudie Professionele dierenverzorging vergelijken:

Laagste Prijs

Dierenverzorging
Dierenverzorging
Duur: 8 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 159,00
Of 8 x termijnbedrag
Dierenverzorging
Dierenverzorging
Duur: 3 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 195,00
Of 3 x € 65,00
Dierenverzorging
Dierenverzorging
Duur: 6 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 219,00
Of 12 x 20,50
Alternatieve Dierenverzorging
Alternatieve Dierenverzorging
Duur: maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 269,00
Professionele dierenverzorging
Professionele dierenverzorging
Duur: 4 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 481,32
Of maandelijks € 34,38
Meer uit deze categorie: « Hobbycursus Paardenverzorging

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top