Hobbycursus Taarten maken

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus taarten maken. Ben jij opzoek naar een hobbycursus taarten maken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 6 Maanden
  • Cursus
  • NHA - THUISCURSUS - NTI

Thuisstudie Cursus: taarten maken

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus taarten maken. Ben jij opzoek naar een hobbycursus taarten maken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus taarten maken vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Er gaat toch niets boven de geur van vers gebakken appeltaart? De smaak van een frisse citroen cheesecake? Of de textuur van een smeuïge cupcake met de perfecte, romige frosting?

Er zijn maar weinig mensen op deze wereld die níet gelukkig worden van een verrukkelijk vers puntje taart

Creëer en maak zelf de mooiste en lekkerste taarten. Hoe creatief ben jij? Haal meer uit jouw hobby en profiteer van de vele voordelen bij NH A.

De Thuisstudie Zelf taarten maken vergelijken:

Laagste Prijs

Taarten Maken
Taarten Maken
Duur: maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 239,00
Taarten Maken
Taarten Maken
Duur: 6 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 359,00
Of 6 x 66,00
Zelf taarten maken
Zelf taarten maken
Duur: 6 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 422,88
Of maandelijks € 70,48

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top