Cursus Kalligrafie

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus kalligrafie. Ben jij opzoek naar een hobbycursus kalligrafie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 8,5 Maand
  • Cursus
  • LAUDIUS - LOI - NHA

Thuisstudie Cursus: kalligrafie

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus kalligrafie. Ben jij opzoek naar een hobbycursus kalligrafie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus kalligrafie vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

In de cursus kalligrafie ontdek je hoe dicht kunst en handschrift bij elkaar liggen. Daarbij gaat het om prachtige met de hand gevormde letters, woorden en tekens die jouw persoonlijke creativiteit uitdrukken. Ontwikkel met de cursus kalligrafie in je eigen tempo een unieke artistieke uitdrukkingsvorm en trek met jouw geschriften en lay-outs veel aandacht.
Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In de cursus Kalligrafie leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomend professionele schoonschrijvers. Zelfs schrijvers met het allerslechtste doktershandschrift leren tijdens de hobbycursus Kalligrafie razendsnel hoe je schrijft in schoonschrift. Een vooropleiding? Niet nodig. Zelfde geldt voor tekentalent. Kalligraferen leer je eenvoudig en snel. Hobbyschrijver of beroepsschrijver? Van elke tekst maak je een waar kunststuk. Bijvoorbeeld met lettertypes die de Romeinen en Grieken eeuwen geleden al gebruikten. Zelfs een woord als?koelkastmagneet? krijgt bij kalligrafie opeens toegevoegde waarde. Na de cursus Kalligrafie versta je de kunst van het?cosmetisch mooischrijven?. Ontspannende hobbycursus Kalligrafie vereist geduld en oog voor detail. De cursus is bij uitstek geschikt om tot rust te komen. Bijkomend voordeel van deze ontspannende hobby is dat je altijd mensen aangenaam verrast met tekst op verjaardagskaarten. Of bij andere gelegenheden zoals jubilea, feestdagen en (bedrijfs)feesten waar je uitnodigingen voor schrijft. Professioneel kalligraferen Kan kalligrafie ook meer zijn dan alleen ontspanning? Jazeker, zo leer je tijdens de cursus hoe je kalligrafie beroepsmatig inzet. Bijvoorbeeld voor het maken van advertenties, reclameborden of het ontwikkelen van huisstijlen en unieke logo?s. Starterspakket Bij de cursus Kalligrafie ontvang je een uitgebreid starterspakket met daarin: hoogwaardige kalligrafeerpennen; kalligrafie-inkt; schriften en potloden. Voor zowel links- als rechtshandige mensen is het starterspakket beschikbaar. Examen Kalligrafie Na de cursus kun je - als je dat wilt - deelnemen aan een officieel examen Kalligrafie, afgenomen door de Vereniging van Leraren in het Schoonschrijven ( VLS M). Bij goed resultaat ontvang je het officiële certificaat Kalligrafie.
Kalligrafie is een kunst. Wat je ook wilt maken, met de cursus Kalligrafie van de LOI leer je stap voor stap de technieken van deze bijzondere kunstvorm. Tijdens de cursus krijg je, door veel te oefenen, het kalligraferen goed onder de knie. Na afloop van de kalligrafiecursus kun je je vaardigheden en creativiteit toepassen bij het maken van verschillende documenten. Bij officiële papieren, als oorkondes en certificaten, maar bijvoorbeeld ook bij het maken van een uitnodiging, trouwkaart of een persoonlijke kerstwens.

De Thuisstudie Kalligrafie vergelijken:

Laagste Prijs

Kalligrafie
Kalligrafie
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 139,00
Of 9 x termijnbedrag
Kalligrafie
Kalligrafie
Duur: 16 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 169
Of termijn x € 12
Kalligrafie
Kalligrafie
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 270,00
Of 9 x € 30,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top