Cursus Office

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Office. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Office? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 6,5 Maand
  • Cursus
  • LOI - NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Office

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Office. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Office? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Office vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Prijzen en aanbieders Hobbycursus Office

Computercursus voor kantoorwerk? Start de praktische cursus Office Outlook, Word, Excel, Power Point? Wil je snel wegwijs worden in de mogelijkheden van Microsoft Office? Met de succesvolle en praktische cursus Office leer je snel alle vereiste basisvaardigheden van het veelgebruikte kantoorpakket. Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerken, cijfers invoeren in spreadsheets en presentaties maken. Heb je geen ervaring met Office of werk je er wel al mee, maar wil je meer halen uit de programma?s? De cursus Office helpt je op weg en laat je alle functies ontdekken. Zodat je zelf efficiënter en makkelijker werkt met Office. Tijdwinst De mogelijkheden van Office zijn eindeloos. Na het afronden van de cursus merk je dat werken met de computer veel eenvoudiger gaat en je boekt al snel flinke tijdwinst. Zeven onderdelen In deze heldere en toegankelijke computercursus leer je stapsgewijs in je eigen tempo de mogelijkheden van veelgebruikte Office-programma?s kennen. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: Word (tekst); Publisher (opmaak); Excel (spreadsheets); Access (database); Powerpoint (presentaties); Outlook (e-mail beheer); One Note (notitieprogramma). Goed op je cv Duizenden cursisten gingen je al voor en beleven dagelijks plezier aan de kennis die zij in deze cursus opdeden. Werkgevers hechten belang aan goede en actuele kennis van Office. Het behalen van het diploma of getuigschrift is dan ook beslist een pre wanneer je solliciteert. Vul nu je cv aan met de cursus Office en vergroot je carrièrekansen.

Wil jij leren werken met de programma's van Microsoft Office? Wil je in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken? Of een foutloos artikel tikken in Word? Dan is de cursus Office jou op het lijf geschreven. Tijdens de cursus Office leer jij alles wat je moet weten van de programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De online leeromgeving en begeleidende oefenboeken helpen jou hierbij. Na afronding van de cursus kun jij zelfstandig aan de slag met MS Office. Enthousiast? Vraag dan de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor Office van het NTI:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

De Thuisstudie Office vergelijken:

Laagste Prijs

Office
Office
Duur: 5 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 179,00
Of termijn x € 20,00
Office
Office
Duur: 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 248,63
Of 9 x € 27,63

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top