Hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Kleding maken en Ontwerpen. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 14 Maanden
  • Cursus
  • NHA - NHBO - NTI

Thuisstudie Cursus: Kleding maken en Ontwerpen

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Kleding maken en Ontwerpen. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Maak outfits met de cursus Kleding Maken en Ontwerpen Van jurken tot colberts, van babykleding tot jassen: ontdek hoe je stof en draad transformeert in kleding. Kinderkleding, broeken ontwerpen, overhemden maken. Van ontwerp tot afwerking, je leert het tijdens de cursus Kleding Maken en Ontwerpen. Leer materialen kennen en patronen tekenen. In de eerste lessen ga je aan de slag met de basisvaardigheden die je nodig hebt als je kleding maakt. Altijd couturier willen worden? Of ben je gewoon geïnteresseerd in kleding maken en ontwerpen en wil je creatief aan de slag? Laat je fantasie de vrije loop met deze naaicursus. Ontwerp je eigen kleding. Je bepaalt wat je ontwerpt, hoe je dat doet en hoe je daadwerkelijk de kleding maakt. Van patroontekenen tot stiksels Tijdens de cursus Kleding Maken en Ontwerpen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: materiaalkeuze en eigenschappen; patroontekenen; hand- en machinesteken; ontwerpen en maken; grotere maten. In minder dan een jaar tijd leer je stap voor stap alle kneepjes van het vak.

Zie je ook wel eens mooie kleding in de winkel hangen waarvan je denkt: ik wou dat ik dat ook kon maken? Of dat je alles aan een kledingstuk leuk vindt, alleen net even dat kraagje niet? Dan is de cursus Zelf kleding maken van NTI iets voor jou. In de cursus leer je heel goed naaien, waardoor je kleding geheel naar eigen smaak kunt maken. En je leert ook de speciale technieken zoals beleggen, plooien en het maken van sierranden. Er is weinig dat meer voldoening geeft dan je eigen kleding maken. Start dus snel de cursus Zelf kleding maken!

Daarom kies je voor Zelf kleding maken van het NTI:

  • Inclusief gratis startpakket met patronen
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
Ben jij creatief en hou je van mode? En zou je beide willen combineren in het creëren van je eigen kledinglijn? Dan is onze opleiding Kleding ontwerpen echt iets voor! Je wordt begeleid door een ervaren ontwerper en leert o.a. alles over de mode en zijn facetten, basiskennis, research, concept Building, structuur & planning, belangrijk voorwerk, de ontwerpfase, handovers, samples, factory visits, sales meeting, marketing, studie, carrière en verloning, werken in het buitenland, informatie & tips, terminologie, en starten als zelfstandig Modeontwerper. Maak van je hobby je beroep en word Kledingontwerper!

De Thuisstudie Kleding maken en ontwerpen vergelijken:

Laagste Prijs

Kleding Maken en Ontwerpen
Kleding Maken en Ontwerpen
Duur: 11 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 167,00
Of termijn x € 17,00
Zelf kleding maken
Zelf kleding maken
Duur: 16 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 226,00
Of 16 x € 14,13
Kleding maken en ontwerpen
Kleding maken en ontwerpen
Duur: 6 tot 9 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 249,00
Geen termijnbetaling
Meer uit deze categorie: « Cursus Massage

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top