Hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Kleding maken en Ontwerpen. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 14 Maanden
  • Cursus
  • NHA - NHBO - NTI

Thuisstudie Cursus: Kleding maken en Ontwerpen

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Kleding maken en Ontwerpen. Ben jij opzoek naar een hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Kleding maken en Ontwerpen vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Maak outfits met de cursus Kleding Maken en Ontwerpen Van jurken tot colberts, van babykleding tot jassen: ontdek hoe je stof en draad transformeert in kleding. Kinderkleding, broeken ontwerpen, overhemden maken. Van ontwerp tot afwerking, je leert het tijdens de cursus Kleding Maken en Ontwerpen. Leer materialen kennen en patronen tekenen. In de eerste lessen ga je aan de slag met de basisvaardigheden die je nodig hebt als je kleding maakt. Altijd couturier willen worden? Of ben je gewoon geïnteresseerd in kleding maken en ontwerpen en wil je creatief aan de slag? Laat je fantasie de vrije loop met deze naaicursus. Ontwerp je eigen kleding. Je bepaalt wat je ontwerpt, hoe je dat doet en hoe je daadwerkelijk de kleding maakt. Van patroontekenen tot stiksels Tijdens de cursus Kleding Maken en Ontwerpen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: materiaalkeuze en eigenschappen; patroontekenen; hand- en machinesteken; ontwerpen en maken; grotere maten. In minder dan een jaar tijd leer je stap voor stap alle kneepjes van het vak.

De Thuisstudie Zelf kleding maken vergelijken:

Laagste Prijs

Kleding Maken en Ontwerpen
Kleding Maken en Ontwerpen
Duur: 11 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 179
Of termijn x € 18
Zelf kleding maken
Zelf kleding maken
Duur: 6 maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 226,00
Of maandelijks € 14,13

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Meer uit deze categorie: « Cursus Massage

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top