Hobbycursus Imagostylist(e)

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Imagostylist(e). Ben jij opzoek naar een hobbycursus Imagostylist(e)? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Certificaat
  • 9 Maanden
  • Cursus
  • NHA - THUISCURSUS

Thuisstudie Cursus: Imagostylist(e)

Vergelijk snel de prijzen en aanbieders van de hobby thuisstudie cursus Imagostylist(e). Ben jij opzoek naar een hobbycursus Imagostylist(e)? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De leukste thuisstudie hobbycursussen, waaronder natuurlijk ook de hobbycursus Imagostylist(e) vind, bekijk en vergelijk je snel op StudieKnop.nl

Laat je gevoel voor stijl spreken en geef professioneel kledingadvies aan je eigen klantenkring met behulp van deze cursus imago stylist!

Imago is everything!& Wil je leren hoe je een goede eerste indruk maakt? Het belang van de juiste uitstraling ontdekken? Een professionele imago-analyse uitvoeren? Je leert het tijdens de thuisopleiding tot Imagoconsulent!

In deze cursus kom je alles te weten over lichaamstaal, kleding en uitstraling


De Thuisstudie Imagoconsulent vergelijken:

Laagste Prijs

Imago Stylist(e)
Imago Stylist(e)
Duur: 9 maanden maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 499,00
Of 12 x 46,00
Imagoconsulent
Imagoconsulent
Duur: maanden
Soort: Hobby Cursus
Prijs eenmalig:
€ 369,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


 

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top