Recht, Bestuur & Juridisch

Recht, Bestuur & Juridisch

Wil jij graag alles te weten komen over bestuurs of ondernemingsrecht? En ben jij opzoek naar een thuisstudie opleiding op beroepsniveau? Neem dan eens een kijkje naar de opleidingen in de categorie 'Rechten'. Op deze pagina vind je namelijk een overzicht van de beschikbare opleidingen, vind jij snel de daarbijbehorende prijzen en vergelijk jij snel de diverse thuisstudie aanbieders.

De thuisstudie curssusen in deze catagorie zijn gevuld met praktijkvoorbeelden - hierdoor leer jij niet alleen de stof snel onder te knie te krijgen, je leert daarnaast ook hoe jij de stof direct kunt vertalen naar echte praktijksituaties.

Ken de rechten en plichten van de overheid. Volg de Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht op HB O-niveau De Algemene wet bestuursrecht, de Wet openbaarheid van bestuur, de Gemeentewet: het openbaar bestuur houdt zich aan wetten. Leer de wetten kennen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

.

Ken de rechten en plichten van de overheid. Volg de Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht op HB O-niveau De Algemene wet bestuursrecht, de Wet openbaarheid van bestuur, de Gemeentewet: het openbaar bestuur houdt zich aan wetten. Leer de wetten kennen. Volg de Basisopleiding Rechten met Bestuursrecht en leer tussen de regels van de wetteksten doorlezen. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

.

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top