Cursus Organisatiepsychologie

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus organisatiepsychologie. Ben jij opzoek naar de cursus organisatiepsychologie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen met dit onderwerp, en vind je direct de bijbehorende prijzen vanuit de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 7 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Cursus Organisatiepsychologie

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Organisatiepsychologie. Ben jij opzoek naar de cursus Organisatiepsychologie? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Prijzen en aanbieders cursus Arbeids- en Organisatiepsychologie

Elke moderne manager dient kennis te hebben van psychologie. Het is namelijk belangrijk om te weten welke psychologische factoren invloed kunnen hebben op het functioneren van werknemers. In deze cursus krijg je inzicht in de rol die psychologie speelt binnen een organisatie. De lesstof wordt op een zodanige manier gepresenteerd dat je het geleerde meteen kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.
Mensen optimaal laten werken? Volg de cursus Arbeids- en Organisatiepsychologie op HB O-niveau Wat motiveert mensen? Wat is het verband tussen gebrek aan invloed op het werk en werkstress? Welke werknemers hebben een hoger risico op burn-out? Arbeids- en organisatiepsychologen onderzoeken en adviseren mensen en organisaties. Ooit weleens gehoord van industriële democratie? Een Braziliaans bedrijf gaf werknemers het recht over alle uitgaven van het bedrijf te beslissen. Het resultaat: 20 jaar lang realiseerde het bedrijf jaarlijks een omzetstijging van 25 procent. Een internetbedrijf in de Verenigde Staten met een beurswaarde van miljarden, laat werknemers 20 procent van de tijd zelf bepalen waaraan ze die tijd besteden. De arbeids- en organisatiepsycholoog onderzoekt waarom en onder welke omstandigheden industriële democratie werkt. Arbeidspsychologie Arbeidspsychologen onderzoeken de relatie tussen werkkenmerken (zoals werkdruk, afwisseling en zelfstandigheid), welzijn en functioneren van werknemers. Welke werknemers zijn gezond? Hoe vergroot je werkplezier? Leidt meer werkplezier automatisch tot meer rendement? Organisatiepsychologie Organisatiepsychologen onderzoeken de relatie tussen werknemers en hun sociale werkomgeving: het bedrijf, de organisatie of de afdeling waar ze werken. Hoe verminder je verzuim? Hoe verzeker je dat medewerkers meer van elkaar leren? Vragen waarop de toegepaste psychologie antwoorden heeft. Belonen, motiveren en managen Hoe beloon je mensen? Welke andere vormen van beloning, naast geld, zijn er? Onder welke voorwaarden werkt een financiële beloning en wanneer heeft een financiële beloning geen effect? Op deze vragen hebben arbeids- en organisatiepsychologen een antwoord. Leer vanuit vragen alles over de psychologie van arbeid en organisaties. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen belonen en motiveren? Welke manieren zijn er om mensen te motiveren? Hoe manage je werknemers?
De cursus Arbeids- en organisatiepsychologie leert je om psychologische inzichten toe te passen voor een beter personeelsmanagement. Deze cursus gaat in op arbeidspsychologie, organisatiepsychologie en personeelspsychologie. Het personeel vormt het kapitaal van een organisatie. Medewerkers moeten aan bepaalde eisen van vakbekwaamheid voldoen, maar ook voldoening hebben in hun werk en efficiënt in een organisatievorm kunnen functioneren. Als manager of leidinggevende kun je op dit gebied sturing geven door kennis en inzichten uit de psychologie toe te passen. Hoe blijven medewerkers tevreden? Hoe ga je om met veranderingen in een organisatie? Hoe kunnen arbeidsprestaties worden beïnvloed? Na afloop kun je als manager of leidinggevende psychologische kennis en inzichten toepassen op de werkvloer.

De Thuisstudie Cursus Organisatiepsychologie vergelijken:

Laagste Prijs

Cursus Organisatiepsychologie
Cursus Organisatiepsychologie
Duur: 9 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 199,00
Of 9 x termijnbedrag
Cursus Organisatiepsychologie
Cursus Organisatiepsychologie
Duur: 8 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 354,00
Of maandelijks € 44,25
Cursus Organisatiepsychologie
Cursus Organisatiepsychologie
Duur: 2 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 399
Of termijn x € 37
Cursus Organisatiepsychologie
Cursus Organisatiepsychologie
Duur: 8 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 632,00
Of 8 x € 79,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top