Cursus Eigen Kledingzaak Starten

De beroepsopleiding eigen kledingzaak starten is bestemd voor iedereen die gevoel voor mode heeft, droomt van een eigen kledingwinkel en zich hier goed op wil voorbereiden. Je leert niet alleen hoe je hippe en aparte creaties maakt/inkoopt, maar ook hij jij jouw winkel het beste kunt presenteren naar buiten toe. Na deze opleiding kun je dus direct succesvol van start met je eigen bedrijf.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 7,5 Maand
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - NHA

Thuisstudie Cursus: Eigen Kledingzaak Starten

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Eigen Kledingzaak Starten. Ben jij opzoek naar een cursus Eigen Kledingzaak Starten? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Heb jij een passie voor mode en wil je van je passie graag je beroep maken? Dan is de erkende cursus Start je eigen kledingzaak van Laudius perfect voor jou! Met deze thuisstudie leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming in de mode branche te starten. De cursus leidt op voor een erkend diploma en leert je stap voor stap je eigen bedrijf opzetten.
De cursus Eigen Kledingzaak Starten is de perfecte start voor ondernemers met expertise op het gebied van kleding. In 9 maanden tijd stomen wij je klaar om je eigen kledingzaak te beginnen.

De Thuisstudie Eigen Kledingzaak Starten vergelijken:

Laagste Prijs

Start Je Eigen Kledingzaak
Start Je Eigen Kledingzaak
Duur: 6 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 349,00
Of 6 x termijnbedrag
Eigen Kledingzaak Starten
Eigen Kledingzaak Starten
Duur: 9 maanden maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 419,00
Of 12 x 38,50

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top