Cursus Personeelsmanagement

De opleiding Personeelsmanagement bestaat uit de onderdelen Organisatiekunde, Strategisch beleid, Personeelsinstrumenten, Methodisch personeelsmanagement en Communicatie. De cursus biedt een brede en strategische kennis op het gebied van P&O en HRM. We gaan in op de organisatietheorieën en –processen binnen verschillende organisaties. Bovendien bespreken we de relatie tussen een organisatie en de samenleving. Verder komt strategisch beleid aan bod, waarbij er speciale aandacht is voor de inrichting van een organisatie om de organisatiedoelen te behalen.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 8 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Personeelsmanagement

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Personeelsmanagement. Ben jij opzoek naar een cursus Personeelsmanagement? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

De perfecte cursus voor iedereen die op hoog niveau wil functioneren binnen personeelsmanagement.
Organisaties hebben behoefte aan mensen die deskundig, flexibel en gemotiveerd zijn. Werknemers hebben wensen en opvattingen over bijvoorbeeld werkinhoud, werkomgeving en beloning. Gedurende deze erkende thuisstudie leer je hoe je als HR M-manager bemiddelt tussen deze uiteenlopende wensen, zodat beide partijen op een prettige manier kunnen (samen)werken.

De Thuisstudie Nemas HRM (Personeelsmanagement) vergelijken:

Laagste Prijs

Personeelsmanagement
Personeelsmanagement
Duur: 3 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 190,44
Of maandelijks € 63,48
HRM (Personeelsmanagement)
HRM (Personeelsmanagement)
Duur: 9 maanden maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 449,00
Of 9 x 55,00
Nemas HRM (Personeelsmanagement)
Nemas HRM (Personeelsmanagement)
Duur: 12 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 479,00
Of 12 x termijnbedrag

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top