Cursus Loopbaancoach

De opleiding Personeelsmanagement bestaat uit de onderdelen Organisatiekunde, Strategisch beleid, Personeelsinstrumenten, Methodisch personeelsmanagement en Communicatie. De cursus biedt een brede en strategische kennis op het gebied van P&O en HRM. We gaan in op de organisatietheorieën en –processen binnen verschillende organisaties. Bovendien bespreken we de relatie tussen een organisatie en de samenleving. 

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 9 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NHA

Thuisstudie Cursus: Loopbaancoach

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Loopbaancoach. Ben jij opzoek naar een cursus Loopbaancoach? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Een loopbaan loopt niet altijd zoals mensen dat willen. Help mensen de kansen en bedreigingen tijdens hun loopbaan te duiden. Volg de cursus en na 9 maanden kun je aan de slag als zelfstandig loopbaancoach.
Wat komt er kijken bij loopbaanontwikkeling? Hoe komt het dat de ene professional stap na stap maakt en de ander jarenlang hetzelfde werk blijft doen? Welke rol spelen motivatie en beloning daarbij? En hoe kan een werkgever competentiemanagement inzetten om het maximale uit zijn personeel te halen? Ben je geïnteresseerd in deze en andere vragen en wil je je verdiepen in de psychologische kant van arbeid? Dan is de opleiding HBO Loopbaancoach een goede keuze! Met deze opleiding doe je in korte tijd kennis op over onderwerpen als loopbaanbegeleiding, -ontwikkeling en motivatie. Daarbij is bijvoorbeeld aandacht voor personeelsbeoordeling, motivatie en beloning, loopbaanbegeleiding en -ontwikkeling, competentiemanagement en leiderschap. Ook ontdek je hoe iemands loopbaan zich relateert tot ervaringen in het leven. Bovendien is er uitgebreid aandacht voor o.a. de verschillen in loopbaanontwikkeling, fases, stagnatie en loopbaanmanagement van individu en organisatie.

De Thuisstudie loopbaancoach vergelijken:

Laagste Prijs

loopbaancoach
loopbaancoach
Duur: 9 maanden maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 519,00
Of 12 x 48,00
loopbaancoach
loopbaancoach
Duur: 4 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 1156,00
Of 4 x € 289,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top