Cursus Hondentrimmer

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Hondentrimmen. Ben jij opzoek naar een cursus Hondentrimmen? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

Thuisstudie Cursus: Hondentrimmen

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Hondentrimmen. Ben jij opzoek naar een cursus Hondentrimmen? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Honden tot in de puntjes verzorgen? Volg de cursus Honden trimmen Honden trimmen is allesbehalve een hondenbaan. Sterker nog, er zijn mensen die het trimmen van honden beschouwen als een hobby. Een hobby waarbij je de trouwe viervoeter de aandacht geeft die hij verdient. Tijdens de cursus leer je meer dan alleen haren knippen en de hond verzorgen. Zo controleer je ook de gezondheid van honden. De nadruk ligt wel op trimmen en het behandelen van de vacht. Je leert alles over modelleertechnieken voor honden. En je krijgt de kennis en volop vaardigheden om de dieren een verzorgende behandeling te geven. Alles rondom verzorgen Van de anatomie van de hond tot praktische kennis van de rassen, huid- en vachtkenmerken, hygiëne en de lichaamstaal van honden: in de cursus komen vrijwel alle aspecten aan bod rondom de verzorging van honden. Trimmen is de belangrijkste activiteit die je leert. Je past verschillende trimtechnieken toe. Ook maak je hondenvachten klitvrij zodat je huidirritaties en bewegingsproblemen voorkomt. In slechts zes maanden tijd weet je alles over honden trimmen, beschik je over de vereiste vaardigheden en weet je vrijwel alles over de verzorging van honden. Verantwoordelijkheid Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kun je ook bij zorgen over de gezondheid van een hond een verwijzing naar de dierenarts adviseren. De cursus Hondentrimmen is meer dan alleen knippen, het is de ideale cursus voor liefhebbers van honden (bazen) goed voor honden willen zorgen. Volg de cursus Hondentrimmen en geef honden de aandacht die zij verdienen.

De Thuisstudie Hondentrimmen vergelijken:

Laagste Prijs

Hondentrimmen
Hondentrimmen
Duur: 6 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 339,00
Of termijn x € 31,50

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top