Cursus Hondentrainer

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Hondentrainer. Ben jij opzoek naar een cursus Hondentrainer? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 9 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NHBO

Thuisstudie Cursus: Hondentrainer

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Hondentrainer. Ben jij opzoek naar een cursus Hondentrainer? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Alles weten over het gedrag van de hond, positieve gedragstraining, en de communicatie tussen baasje en hond? Expert worden op het gebied van professionele trainingstechnieken, voeding, verzorging en beweging? Maak van je hobby je werk en schrijf je snel in voor onze opleiding tot Hondentrainer! Met het professionele diploma op zak kun je direct aan de slag als professioneel Hondentrainer of open je je eigen hondenschool! Tijdens de opleiding word je begeleid door een professionele Hondentrainer met jarenlange ervaring in het vak!
Heb je een hond en wil je die graag (beter) trainen? Of krijg je een hond en wil je je voorbereiden om je hond straks goed op te voeden? Kies dan voor de praktijkgerichte LOI-cursus Hondentrainer. Tijdens de cursus leer je alles over het (leer)gedrag en trainen van honden en het motiveren van zowel honden als hun baasjes. Je krijgt inzicht in de verschillende vormen van leren bij honden en je doet kennis en vaardigheden op voor het aanleren van nieuwe gedragingen bij honden zonder probleemgedrag. Ook kun je honden kunstjes leren. Daarbij leer je ook hoe je de baasjes van honden zonder probleemgedrag kunt instrueren om dit gedrag van hun hond te krijgen.Ten slotte leer je alles over de ontwikkeling van pup tot volwassen hond en lichaamstaal van honden onderling en tegenover hun baasje. Onmisbare kennis voor een vaardige hondentrainer! De cursus Hondentrainer is inclusief begeleiding door ervaren hondeninstructeurs én gratis praktijkdagen.

De Thuisstudie Hondentrainer vergelijken:

Laagste Prijs

Hondentrainer
Hondentrainer
Duur: 6 tot 9 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 309,00
Geen termijnbetaling
Hondentrainer
Hondentrainer
Duur: 10 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 830,00
Of 10 x € 83,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top