Cursus Hondeninstructeur

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Hondeninstructeur. Ben jij opzoek naar een cursus Hondeninstructeur? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 14 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI

Thuisstudie Cursus: Hondeninstructeur

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Hondeninstructeur. Ben jij opzoek naar een cursus Hondeninstructeur? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Wil je graag werken met honden of ben je al hondentrainer en wil je hier verder in? Kies dan voor de LOI-opleiding Hondeninstructeur. Deze cursus leidt je op tot professioneel hondeninstructeur. In deze functie kun instructie geven aan groepen honden en hun bazen. Je bent degene die de honden traint in gehoorzaamheid, sociaal gedrag en andere vaardigheden. Bovendien leer je de bazen van de honden de kennis en vaardigheden om zelf aan de slag kunnen met de training van hun hond. Als hondeninstructeur ben je bovendien expert op het gebied van interpretatie van hondengedrag en –lichaamstaal. De cursus is inclusief online begeleiding van ervaren hondentrainers, praktijkdagen en online trainingsfilmpjes. Deze opleiding is opgebouwd volgens de richtlijnen van de vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

De Thuisstudie Hondeninstructeur vergelijken:

Laagste Prijs

Hondeninstructeur
Hondeninstructeur
Duur: 14 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 1162,00
Of 14 x € 83,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top